Θάσος: Στον 35χρονο Ρουμάνο ψαροντουφεκά που αγνοούνταν ανήκει η σορός άντρα που βρέθηκε κοντά στη Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για το περιστατικό

Στον 35χρονο ρουμάνο τουρίστα ο οποίος πήγε για υποβρύχιο ψάρεμα στη Θάσο, στη θαλάσσια περιοχή του Αρσανά την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 [διαβάστε εδώ] ανήκει η σορός του άντρα η οποία ανασύρθηκε από βραχώδη περιοχή κοντά στη Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ [διαβάστε εδώ].

Η σορός του άντρα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και αναγνωρίστηκε από τους οικείους του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για το περιστατικό

Αναφορικά με τις έρευνες προς εντοπισμό του 35χρονου αλλοδαπού αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή «Αρσανά» νοτιοανατολικά της νήσου Θάσου την 20/09/2023, γνωρίζεται ότι, μεσημβρινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε ο ανωτέρω χωρίς τις αισθήσεις του σε βραχώδες σημείο στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή και ανασύρθηκε από Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή με τη συνδρομή κλιμακίου της οικείας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στη συνέχεια, ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή στην παραλία «Αρσανά», ενώ στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κομοτηνής για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.