Καβάλα: Γατάκια σε κίνδυνο σε αυλή σχολείου! Καταγγελία και για κακοποίηση από… παιδιά! [φωτογραφίες]

Τα ανυπεράσπιστα πλάσματα έχουν σοβαρή μόλυνση στα μάτια - Εθελοντής πήγε στο σημείο, αλλά δεν μπόρεσε να μπει μέσα στην αυλή του σχολείου, αφού η πόρτα ήταν κλειστή

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023 το Φιλοζωικό Σωματείο της Καβάλας «Αίσωπος» δημοσιοποίησε την καταγγελία-έκκληση μιας μητέρας μαθήτριας του 19ου Δημοτικού Σχολείου στη συνοικία του Βύρωνα, για μικρά γατάκια που βρίσκονται εντός της αυλής του σχολείου και έχουν σοβαρή μόλυνση στα μάτια τους.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν, τα μικρά γατάκια είναι τουλάχιστον τέσσερα. Μάλιστα, υποδεικνύεται και το σημείο όπου βρίσκονται:

Στην ανάρτηση του «Αισώπου», δυστυχώς αναφέρεται και το εξής: «Μητέρα μαθήτριας μάς ανέφερε πως κάποια από τα παιδιά του σχολείου τα χτυπάνε και τα κακομεταχειρίζονται, ενώ αυτά βρίσκονται σ’ αυτή την άθλια κατάσταση»!

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση, ένας εθελοντής μετέβη στο σημείο, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι διότι η πόρτα του σχολείου ήταν κλειστή.

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα ανυπεράσπιστα αυτά πλάσματα βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο, εάν δεν απομακρυνθούν από τον χώρο και δεν δεχθούν την κατάλληλη αγωγή και φροντίδα!

Δείτε τις φωτογραφίες: