Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης ΦΝΘ

Θα διαρκέσουν ως την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου-Πότε θα γίνει ο αγιασμός και πού γίνονται οι εγγραφές

Η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανακοινώνει ότι, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023-2024, προγραμματίζεται και η έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της τοπικής μας Εκκλησίας.

Η αναγνωρισμένη από το Κράτος Σχολή της Ιεράς Μητροπόλεως ΦΝΘ παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές της, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, να αποκτήσουν επίσημο τίτλο σπουδών χωρίς οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση.

Οι εγγραφές ήδη εξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, προκειμένου να ξεκινήσουν τα μαθήματα με τον καθιερωμένο αγιασμό, τον οποίον θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ΦΝΘ κ. Στέφανος την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:00 στο προαύλειο του ιερού Μητροπολιτικού Ναού Τιμίου Προδρόμου Καβάλας.

Οι ενδιαφερόμενοι από την Καβάλα και τους Φιλίππους δύνανται καθημερινώς να απευθύνονται στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως (επί των οδών Μητροπολίτου Προκοπίου και Παλαιολόγου γωνία), ενώ οι ενδιαφερόμενοι από την περιοχή του Νέστου δύνανται να απευθύνονται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χρυσουπόλεως.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται από τους ιερείς-Εφημερίους των Ενοριών και τη Γραμματεία της Ιεράς Μητροπόλεως.