Λευτέρης Μαυρίδης: Πάλεψε με αξιοπρέπεια για έναν χρόνο κατά του καρκίνου, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε

Ο πατέρας δύο μικρών παιδιών με καταγωγή από τη Νικήσιανη έχασε τη «μάχη» για τη ζωή-Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Α. Σ. Παγγαίου

Ο Λευτέρης Μαυρίδης, με καταγωγή από τη Νικήσιανη του Δήμου Παγγαίου, πάλεψε για έναν χρόνο με τον καρκίνο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Λευτέρης Μαυρίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία (Künzelsau Βάδη-Βυρτεμβέργη). Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Έπασχε από αστροκύτωμα υψηλού βαθμού με πιλοειδή χαρακτηριστικά. Είχε λάβει θεραπεία σε ειδική κλινική στη Χαϊδελβέργη. Οι γιατροί θεωρούσαν ότι η τελευταία ελπίδα του είναι η ανοσοθεραπεία σε ιδιωτική κλινική στη Φρανκφούρτη.

Από την πρώτη στιγμή αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι του Παγγαίου και της Καβάλας στάθηκαν στο πλευρό του Λευτέρη και της οικογένειάς του, διοργανώνοντας αγώνες και εκδηλώσεις, με τα έσοδα να διατίθενται για τη δύσκολη «μάχη» την οποία έδινε.

Ο Λευτέρης πάλεψε με αξιοπρέπεια, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε…

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Α. Σ. Παγγαίου

Η οικογένεια του Συλλόγου μας θέλει να εκφράσει τα βαθειά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου συγχωριανού μας, κατοίκου Γερμανίας, Λευτέρη Μαυρίδη και να τους ευχηθεί καλή δύναμη.