Πέφτει η αυλαία της λουτρικής περιόδου του Πηλοθεραπευτήριου Κρηνίδων για το 2023

Μεγάλος αριθμός ατόμων όλων των ηλικιών επισκέφτηκαν και φέτος το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας για να επωφεληθούν από τις ευεργετικές ιδιότητες του πηλού

Με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ολοκληρώνεται το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και η φετινή λουτρική περίοδος για το Κέντρο Ιαματικού Τουρισμού-Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων.

Κάθε χρόνο, από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, μεγάλος αριθμός ατόμων όλων των ηλικιών επισκέπτονται το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας προκειμένου να νιώσουν τις ευεργετικές ιδιότητες του πηλού. Η συνεχιζόμενη αύξηση των επισκεπτών τα τελευταία χρόνια, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φανερώνει τα οφέλη που είχαν στο σώμα τους και την υγεία τους.

Στις μέρες μας, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων που λειτουργούν με την ευθύνη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, αποτελούν ένα πλήρως οργανωμένο χώρο πηλοθεραπείας, υδροθεραπείας και ευεξίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ακολουθήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεραπείας ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός.

Η Διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και το προσωπικό του Κέντρου Ιαματικού Τουρισμού-Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων ευχαριστούν θερμά το σύνολο των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της φετινής θερινής περιόδου λειτουργίας και εύχονται σε όλους ψυχική και σωματική υγεία, με δύναμη και αισιοδοξία.