Προσοχή: Απατεώνες «αντέγραψαν» το προφίλ του Λάμψη fm 105,7 με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα

Οι απατεώνες στέλνουν μηνύματα σε νικητές διαγωνισμού ζητώντας εγγραφή στην ψεύτικη σελίδα και πιστωτική κάρτα. «Μη δίνετε καμία προσωπική πληροφορία σε τρίτους» αναφέρει ο σταθμός

Μια ψεύτικη σελίδα έχει σφετεριστεί το προφίλ στο Facebook του δημοφιλούς ραδιοφωνικού σταθμού της Καβάλας Λάμψη fm 105,7 με σκοπό να αποσπάσει προσωπικές πληροφορίες και κυρίως χρήματα.

Όλα ξεκίνησαν από έναν διαγωνισμό τον οποίο έκανε ο σταθμός, ο οποίος είχε 1.700 συμμετοχές. Οι απατεώνες, μέσω της ψεύτικης σελίδας του Λάμψη, έστελναν μήνυμα σε όλους τους συμμετέχοντες ότι κέρδισαν, προτρέποντάς τους να μπουν και να κάνουν εγγραφή στην ψεύτικη σελίδα για να κερδίσουν το δώρο, ενώ σε κάποιο από τα βήματα ζητούσαν και πιστωτική κάρτα.

«Ο Λάμψη fm 105,7 σε καμία περίπτωση δε θα σας ζητούσε τραπεζικό λογαριασμό, προσωπικά στοιχεία, ούτε να κάνετε εγγραφή σε κάποια σελίδα προκειμένου να εξασφαλίσετε κάποιο δώρο. Μη δίνετε καμία προσωπική πληροφορία σε τρίτους», αναφέρει ο σταθμός με μήνυμά του, ενώ ήδη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει επιληφθεί της υπόθεσης.