Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού: Ένα δώρο ζωής και φέτος από τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας

Δωρεάν μαστογραφίες από τον Σύλλογο, ενώ για πρώτη φορά θα χορηγηθούν και υπέρηχοι μαστού-Διαβάστε λεπτομέρειες για τη διαδικασία και τις δικαιούχους

Η 25η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού και ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα χορηγήσει δωρεάν μαστογραφίες σε γυναίκες με ηλικίες 25-39 και άνω των 70 ετών, ενώ φέτος για πρώτη φορά θα χορηγηθούν και υπέρηχοι μαστού.

«Θα παρακαλέσουμε τις κυρίες που ανήκουν στις πιο πάνω ηλικιακές ομάδες να ανταποκριθούν στην πρόσκληση αυτή. Είναι λυπηρό να τους προσφέρονται δωρεάν προληπτικές εξετάσεις, καθόλου ευκαταφρόνητου κόστους και να μην επωφελούνται», αναφέρει ο Σύλλογος στο μήνυμά του.

Οι εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου κατά τις ώρες 10:00-12:00 και θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 16 μέχρι και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023.

Προηγούνται οι ανασφάλιστες, ενώ οι ενδιαφερόμενες πρέπει να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ τους.