Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού περπάτησε στον «Δρόμο του Νερού» [φωτογραφίες]

Περιπατητική εξόρμηση με τη συμμετοχή των Αστεριών, Πουλιών, Στελεχών, μελών του Τοπικού Συμβουλίου με την ενθουσιώδη παρουσία γονέων και φίλων του ΣΕΟ και με σύμμαχο τους τον καιρό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή πρωί στις 22/10/23 η προγραμματισμένη περιπατητική ξενάγηση στο  «Δρόμο του Νερού», του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, ΤΤ Καβάλας.

Μια ακόμη δράση που σχεδιάστηκε σύμφωνα με τους βασικούς άξονες του παιδαγωγικού προγράμματος του Οδηγισμού, ενώ παράλληλα αποτέλεσε μια υπέροχη ευκαιρία γνωριμίας με το ΣEO.

Αστέρια, Πουλιά, Οδηγοί, Στελέχη, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και της Ομάδας Συνεργασίας με την ενθουσιώδη συμμετοχή γονέων και φίλων του ΣΕΟ και με σύμμαχο τους τον καιρό, είχαν τη χαρά να περπατήσουν στο «Δρόμο του Νερού», να γνωρίσουν την ιστορία του, να απολαύσουν τις ομορφιές του περιαστικού δάσους της Καβάλας και να πάρουν μια μικρή γεύση από την Οδηγική ζωή στη φύση.

«Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και ευελπιστούμε να σας έχουμε κοντά μας σε νέες δράσεις» αναφέρει η ανακοίνωση του Τοπικού Συμβουλίου Καβάλας!