Πάνω από 230 νέοι μηχανικοί συμμετείχαν στην «Ημέρα Καριέρας» στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Οι νέοι μηχανικοί έδειξαν το πάθος τους κάνοντας ερωτήσεις, καταθέτοντας τα βιογραφικά τους και διεκδικώντας τη θέση τους στον επαγγελματικό κόσμο-Το «ευχαριστώ» των διοργανωτών

Με εξαιρετική επιτυχία και μοναδική δυναμική ολοκληρώθηκε η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» που διεξήχθη στις 24 Οκτωβρίου 2023, στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στην Πολυτεχνειούπολη Ξάνθης-Κιμμερίων. Στόχος; Να δημιουργήσει γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ των νέων μηχανικών και κορυφαίων εταιριών και βιομηχανιών.

Πάνω από 230 νέοι μηχανικοί εκμεταλλεύτηκαν αυτή τη χρυσή ευκαιρία, συνομιλώντας από κοντά με εκπροσώπους από 16 κορυφαίες εταιρίες, που έδειξαν την ανθεκτικότητα και τη δέσμευσή τους, παρά τις δυσκολίες στις μετακινήσεις λόγω ομίχλης στην περιοχή.

Η αλληλεπίδραση ήταν έντονη και η ανταλλαγή ιδεών πυρετώδης. Οι νέοι μηχανικοί έδειξαν το πάθος τους κάνοντας ερωτήσεις, καταθέτοντας τα βιογραφικά τους και διεκδικώντας τη θέση τους στον επαγγελματικό κόσμο.

Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης εκφράζει ένα θερμό «ευχαριστώ» σε όλες τις εταιρίες που συμμετείχαν, με ειδική μνεία στις Πλαστικά Θράκης, KEBE Κοθάλη, AD Constructions, Hellenic Τrain, Mytilinaios, Geosystems Hellas, Γεωγνώση Α.Ε., TreeCompany, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, MANAGEMENT FORCE Group, ΠΕΝΕΛΗΣ Α.Ε. Συμβούλων και Μελετών, AirEnergy.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της ζωντανής και σημαντικής εκδήλωσης. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική για να ζήσουν όλοι μια αξέχαστη μέρα.

Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης
Δόκας Ιωάννης, Αν. Καθηγητής ΔΠΘ
Ιωάννης Καββαδίας, Επίκ. Καθηγητής ΔΠΘ
Μάνος Ροβίθης, Επίκ. Καθηγητής ΔΠΘ