Καβάλα: Εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού [φωτογραφίες]

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση για ένα επίκαιρο και εξέχουσας σημασίας ζήτημα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ομιλία στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» με θέμα την ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τις ομιλήτριες Νικολέτα Μαλλιαρού και Κατερίνα Χατζηδημητρίου και βέβαια τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Νομού Καβάλας για την εξαίρετη συνεργασία, καθώς και τον Δήμο Καβάλας για όλη την υποστήριξη.

Τέλος, ευχαριστούν τα καταστήματα Αρτοζαχαροπλαστεία «Σκλαρή» για την ενεργή στήριξη και τη χορηγία, όπως επίσης και το «Καλλίτυπο», για τις υπέροχες αφίσες και το υπόλοιπο έντυπο υλικό.

Με τις δύο δράσεις 20 και 25 Οκτωβρίου 2023 ολοκληρώθηκε η προσπάθεια για ευαισθητοποίηση και πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με την πρόληψη για ένα τόσο επίκαιρο και εξέχουσας σημασίας ζήτημα.

«Ας είναι ο Οκτώβριος ο μήνας-ορόσημο για την αυτοεξέταση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού για γυναίκες και άνδρες», αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.