Η Ταρασία Γεωργιάδου παρουσιάζει το βιβλίο της «Πού είσαι, ρε;»

Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 19.00

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και οι εκδόσεις Πηγή προσκαλούν τους φίλους του βιβλίου, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 19.00, στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Ταρασίας Γεωργιάδου με τίτλο «Που είσαι ρε;».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν, εκτός από τη συγγραφέα, η Κατερίνα Κακιλή (δημοσιογράφος), η Μέλα Λαζαρίδου (φοροτεχνικός) και ο Παναγιώτης Μαμτσαδέλης (δικηγόρος).

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Κική Ζιρτιλίδου (σύμβουλος ακινήτων).

Η Ταρασία Γεωργιάδου γεννήθηκε το 1971 στο Ελαιοχώρι Καβάλας όπου ζει µέχρι και σήµερα.

Έχει εργαστεί στον Δηµόσιο και Ιδιωτικό τοµέα. Δραστηριοποιήθηκε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχοντας για αρκετά χρόνια την επιµέλεια έκδοσης δηµοτικής εφηµερίδας. Από το 2011 αρθρογραφεί σε γνωστά διαδικτυακά portal. Τη µαγεύει το νυχτερινό ραδιόφωνο κι έχει αναλάβει ως ραδιοφωνική παραγωγός µεταµεσονύχτιες εκποµπές µε τις νότες να εµπνέουν τις λέξεις της. Η συγγραφή στη ζωή της ξεκίνησε τον Σεπτέµβριο του 2020, µε την αυτοέκδοση µιας σειράς κειµένων µε τον τίτλο «Μια κόκκινη βαλίτσα». Το όνειρο της είναι ένα σπίτι µε θέα στο Ιόνιο κι ένα γραφικό µπαλκόνι όπου θα συνεχίζει να γράφει τα µυθιστορήµατά της. Αγαπηµένη της λέξη «οι θύµησες». Αγαπηµένο της απόφθεγµα η φράση του Βενιαµίν Φραγκλίνου: «Είτε γράψε κάτι που αξίζει να διαβαστεί, είτε κάνε κάτι που αξίζει να γραφτεί».