Καβάλα: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στην 39χρονη μητέρα

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ο ανήλικος γιος της, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου 2023 στην Καβάλα και συγκεκριμένα κοντά στο Αγίασμα του Δήμου Νέστου, στον δρόμο προς το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος», όταν ένα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια 39χρονη αλλοδαπή, μόνιμη κάτοικος της περιοχής και μητέρα ενός ανήλικου παιδιού το οποίο επέβαινε επίσης στο αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του δρόμου και ανατράπηκε.

Μητέρα και παιδί απεγκλωβίστηκαν από τα συντρίμια του αυτοκινήτου από την Πυροσβεστική, με την 39χρονη να αφήνει την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο της Καβάλας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το δυστύχημα

«Την 3-11-2023 και ώρα 15.35΄, στο 9ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Κεραμωτής – Διασταύρωσης Αεροδρομίου Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονη αλλοδαπή και επέβαινε ο ανήλικος  γιός της,  εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στηθαίο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και τον τραυματισμό του συνεπιβάτη. Τραυματίας μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο της Καβάλας για νοσηλεία. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου».