Πολιτιστικός Σύλλογος Αντιφιλίππων Καβάλας: Είκοσι χρόνια παρουσίας στο πολιτιστικό «γίγνεσθαι» της περιοχής

Εκδήλωση-παραδοσιακό γλέντι για τα «γενέθλια» του Συλλόγου με πολλές εκπλήξεις, μουσική από τους «Εμπειροτέχνες» και ένα βίντεο γεμάτο αναμνήσεις

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Αντιφιλίππων γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας του στα πολιτιστικά δρώμενα και προσκαλεί τον κόσμο την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 στις 12:00 στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου να γιορτάσουν τα «γενέθλιά» του, με μία αναδρομή στις δράσεις του και με παραδοσιακό πρόγραμμα από τους «Εμπειροτέχνες».

«Σας περιμένουμε όλους σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση να αναβιώσουμε τις δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 20 χρόνια μέσα από ένα βίντεο γεμάτο αναμνήσεις», αναφέρει ο Σύλλογος στην πρόσκλησή του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν για την προσφορά τους οι απερχόμενοι πρόεδροι, όπως και οι χοροδιδάσκαλοι, γυμναστές και άνθρωποι που προσέφεραν στον Σύλλογο.

Δε θα μπορούσαν, δε, να λείπουν τα σουβλάκια και τα ποτά τα οποία θα είναι άφθονα, με την είσοδο να είναι τρία ευρώ και όσους συμμετέχουν στο γλέντι να λαμβάνουν παράλληλα μέρος και στην κλήρωση για μια τηλεόραση.

Μουσικό σχήμα «Εμπειροτέχνες»

  • Δεληγιάννης Γιώργος: βιολί
  • Καραγεωργίου Γιώργος: κρουστά και τραγούδι
  • Ζάρκος Νίκος: κλαρίνο
  • Σπαθάρης Φώτης: Λαούτο και τραγούδι