Περιπολίες της Αστυνομίας (και) στο Νοσοκομείο της Καβάλας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Σωματείο των Εργαζομένων προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Καβάλας Ιωάννη Καραμανλή για την ανταπόκριση του στο σχετικό αίτημα

Την ένταξη του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας στο Σύστημα Επιτήρησης Στόχων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας έκανε γνωστή με ανακοίνωση του το Σωματείο των Εργαζομένων στο ΓΝΚ, ευχαριστώντας παράλληλα τον Αστυνομικό Διευθυντή για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα που του κατατέθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από αλλεπάλληλα περιστατικά βίας κατά εργαζομένων στο Νοσοκομείο (σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό) ζητήθηκε από την ΕΛΑΣ είτε να υπάρχει μόνιμη παρουσία Αστυνομικών στο χώρο, είτε να καλυφθεί η περιοχή από περιπολίες, κάτι που τελικά θα συμβεί.

Η ανακοίνωση του Σωματείο των Εργαζομένων αναφέρει σχετικά:

«Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας αναγνωρίζοντας την ανάγκη εμπέδωσης του αισθήματος ασφαλείας τόσο των εργαζομένων του Νοσοκομείου όσο και των πολιτών που προσέρχονται σε αυτό, έχει εκδώσει σχετική διαταγή προκειμένου το Γενικό Νοσοκομείο να ενταχθεί άμεσα στο σύστημα επιτήρησης στόχων των εποχούμενων περιπολιών. Προς τούτο οι διαθέσιμες περιπολίες θα διέρχονται ανά τακτά διαστήματα από τους χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας.

Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Καραμανλή για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας»!