Καβάλα: Ηχηρή φωνή ενάντια στο άδικο και οπισθοδρομικό φορολογικό νομοσχέδιο [φωτογραφίες]

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες εκπρόσωποι όλων των φορέων της αγοράς συμμετείχαν στην κινητοποίηση που έγινε στην κεντρική πλατεία και στην πορεία προς τη ΔΟΥ Καβάλας

Με περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά, τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο στη κεντρική πλατεία της Καβάλας.

Εκπρόσωποι όλων των φορέων της αγοράς και των επιστημονικών επαγγελμάτων καθώς και πλήθος πολιτών έδωσαν ένα ηχηρό παρόν παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους στο άδικο και οπισθοδρομικό νομοσχέδιο. Στην κινητοποίηση συνέβαλε και το καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων σε όλο τον Ν. Καβάλας.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία με προορισμό την ΔΟΥ Καβάλας όπου και παραδόθηκε ψήφισμα στην προϊσταμένη της υπηρεσίας με σκοπό την προώθηση του στο αρμόδιο Υπουργείο.

Η Συντονιστική Επιτροπή Ελεύθερων Επαγγελμάτων – Επιστημόνων Επαγγελματοβιοτεχνών- Εμπόρων με ανακοίνωση της ευχαριστεί όλους για τη συμβολή τους στον αγώνα για την απόσυρση του νομοσχεδίου.