Chris ASMR, MUKBANG: Η ανθυγιεινή υπερβολή έκανε τον Καβαλιώτη TikToker να «μετράει» χιλιάδες προβολές στα social media [βίντεο]

Ως ο Έλληνας Nikocado Avocado υιοθέτησε το ανθυγιεινό αντιπρότυπο έχοντας χιλιάδες ακολούθους, προετοιμάζοντας μάλιστα και μια δράση στην κεντρική πλατεία της Καβάλας

Πολλές φορές το μόνο που αρκεί για να γίνει κάποιος δημοφιλής στα social media είναι να κάνει μια υπερβολή ή αλλιώς, να γίνει ένα ανθυγιεινό αντιπρότυπο για να έχει χιλιάδες ακολούθους.

Το “mukbang“, αυτή η τάση όπου βλέπουμε έναν άνθρωπο να τρώει υπερβολικές ποσότητες φαγητού και παράλληλα να κουβεντιάζει με το κοινό του για διάφορα θέματα, είναι αυτό που έχει κάνει παγκοσμίως δημοφιλή τον Nikocado Avocado, που μετράει σήμερα 3,7 εκατομμύρια θεατές στα βίντεό του στο διαδίκτυο.

Ο Καβαλιώτης Chris ASMR MUKBANG είναι ο Έλληνας «συνεχιστής» του έργου του στο TikTok, ο οποίος, μάλιστα προετοιμάζει και μια δράση στην κεντρική πλατεία της Καβάλας το μεσημέρι της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου 2023.

Ο συγκεκριμένος TikToker είναι πολύ δημοφιλής στο διαδίκτυο -καθότι άβυσσος η ψυχή του κοινού στο internet- δεχόμενος, μάλιστα και προκλήσεις από το κοινό του για έτι περισσότερες υπερβολές, σε βαθμό αυτοκαταστροφής προς τέρψη του κοινού του.

Το θετικό από όλη αυτήν την ιστορία είναι ότι αρκετοί χρήστες του διαδικτύου τον προτρέπουν να αλλάξει τρόπο ζωής και να υιοθετήσει πιο υγιεινές συνήθειες και ας «θυσιάσει» κάποια views.