Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας: Η συμμετοχή των μελών μας στην απεργία άγγιξε το απόλυτο!

Ανακοίνωση του ΔΣ με την οποία χαιρετίζει τους εμπόρους της Καβάλας για τη μαζική συμμετοχή τους στην κινητοποίηση κατά του νέου φορολογικού νομοσχεδίου

Την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι η συμμετοχή των μελών της άγγιξε το απόλυτο στην κινητοποίηση της Τετάρτης 22/11 κατά του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, εκφράζει με ανακοίνωση της η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου της Καβάλας.

Στην ίδια ανακοίνωση καλούνται οι Έμποροι της Καβάλας να είναι σε επιφυλακή για νέες αντιδράσεις και αντίσταση.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας χαιρετίζει όλους τους αυτοαπασχολούμενους και μικρούς επαγγελματίες, μέλη του Συλλόγου ή μη, που συμμετείχαν στην απεργία της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου στην Καβάλα και συνέβαλαν στην επιτυχία της που ξεπέρασε το 95%.

Η συμμετοχή των μελών του Συλλόγου άγγιξε το απόλυτο! Έστειλε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση να αποσύρει το ν/σ για την φορολογία των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών και επιστημόνων γιατί είναι άδικο και εξοντωτικό.

Πρόβαλε τα βασικά αιτήματα για την οικονομική ανακούφιση των αυτοαπασχολούμενων όπως την επαναφορά αφορολόγητου, την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, και την καθιέρωση ακατάσχετου επαγγελματικού λογαριασμού κλπ.

Καλούμε κάθε συνάδελφο να είναι σε επιφυλακή για νέες αντιδράσεις ανάλογα με τις εξελίξεις στο φορολογικό μας. Θα είμαστε σε εγρήγορση και θα αντισταθούμε σε κάθε προσπάθεια να μας οδηγήσουν στην χρεοκοπία».