Ιερά Μητρόπολη Ελευθερούπολης: Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Αγίου Ανδρέα

Η ιερά πανήγυρις θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη και Πέμπτη 29 και 30 Νοεμβρίου στο χωριό του Αγίου Ανδρέα Παγγαίου

Από την Ιερά Μητρόπολη Ελευθερούπολης ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών στο πλαίσιο της γιορτής του Αγίου Ανδρέα, στο χωριό του Αγίου Ανδρέα Παγγαίου, την Τετάρτη και Πέμπτη 29 και 30 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Φέρεται είς γνώσιν των ευσεβών χριστιανών, πως στις 30 Νοεμβρίου εορτάζεται η μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου, Την ημέρα αυτή πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Ανδρέα στην κωμόπολη του Αγίου Ανδρέα Παγγαίου, Με την δέουσα λαμπρότητα και πνευματική κατάνυξη θα εορτασθεί η πανευφρόσυνη ιερά μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου στον ομώνυμο Ιερό ναό.

Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών είναι το εξής :

– Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 : 06.00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και ιερού κηρύγματος

– Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 :  07.00 π.μ. Εόρτιος Όρθρος και στην συνέχεια η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά ιερού κηρύγματος, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κκ. Χρυσοστόμου

Σας προσκαλούμε όλους σας να συμμετέχετε στις ιερές ακολουθίες και να προσκυνήσετε το απότμημα του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου το οποίο φυλάσσεται εις τον Ιερόν μας Ναό επικαλούμενοι στην ζωή και τα έργα σας, πλούσια την χάρη και την ευλογία του Αγίου Θεού δια πρεσβειών του Αγίου ενδόξου Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου».