Θόδωρος Μουριάδης: «Έφυγε» ένας Δήμαρχος που αναμόρφωσε τη Χρυσούπολη

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας για τον θάνατο του Μιλτιάδη Πασσαλίδη σε ηλικία 86 ετών

Ως έναν δήμαρχο που με τα έργα του αναμόρφωσε τον πάλαι ποτέ Δήμο Χρυσούπολης και ο οποίος άφησε το πολιτικό του αποτύπωμα παλεύοντας για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο του και την Ελλάδα, χαρακτηρίζει τον Μιλτιάδη Πασσαλίδη ο Δήμαρχος Καβάλας σε μήνυμα του με το οποίο εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του για τον θάνατο του σε ηλικία 86 ετών.

Ο Θόδωρος Μουριάδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δημοκρατικές και προοδευτικές πεποιθήσεις του ανθρώπου που διετέλεσε επί 12 χρόνια στο Δημαρχιακό θώκο, τονίζοντας ότι αυτές οφειλόταν στην αγάπη του για τους συνανθρώπους και ιδίως τους ευάλωτους.

Το μήνυμα αναφέρει:

«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για το γεγονός ότι έφυγε από τη ζωή, ένας αξιοζήλευτος για τη δυναμική και τη δημιουργικότητά του Δήμαρχος, ο Μιλτιάδης Πασσαλίδης.

Αναμόρφωσε με τα έργα του τον πάλαι ποτέ Δήμο Χρυσούπολης, τον οποίο υπηρέτησε επί 12 χρόνια, από το 1987 μέχρι το 1998, επικροτούμενος από τους συνδημότες του, που τον εξέλεξαν τρεις φορές στο αξίωμα του Δημάρχου και, μάλιστα, από την 1η Κυριακή με ποσοστά μεγαλύτερα του 50%!

Στις δημοκρατικές, προοδευτικές πεποιθήσεις του οφειλόταν η αγάπη για τους συνανθρώπους του, ιδίως τους ευάλωτους, ακόμη και γι’ αυτούς που βρίσκονταν εκτός συνόρων, όπως οι Βούλγαροι στην αρχή της δεκαετίας του 1990.

Θα τον θυμόμαστε ως έναν γνήσιο οπαδός της Σοσιαλιστικής ιδέας, που άφησε το πολιτικό αποτύπωμά του, παλεύοντας για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο του και την Ελλάδα.

Τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».