Οι εργαζόμενοι των Κινητών Μονάδων Υγείας του ΕΟΔΥ ευχαριστούν τον Μακάριο Λαζαρίδη

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την παρέμβαση του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ για την μεταφορά της έδρας της Υπηρεσίας από τη Χρυσούπολη στην Καβάλα για πρακτικούς λόγους

Τις ευχαριστίες τους προς Μακάριο Λαζαρίδη εκφράζουν οι εργαζόμενοι των Κινητών Μονάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, για την μεταφορά της έδρας τους από το ΚΥ Χρυσούπολης στο αντίστοιχο της Καβάλας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση τους το αίτημα αυτό κατατέθηκε για καθαρά πρακτικούς λόγους και για την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας και ικανοποιήθηκε (από τις αρχές Δεκεμβρίου) μετά από την αποτελεσματική παρέμβασή του τον βουλευτή Καβάλας της ΝΔ.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Οι εργαζόμενοι στις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ εδώ και καιρό ζητούσαμε, για καθαρά πρακτικούς λόγους και για την ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας μας, να μεταφερθεί η έδρα μας από το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης στο Κέντρο Υγείας Καβάλας.

Μόλις ενημερωθήκαμε πως το δίκαιο αίτημά μας υλοποιείται και από τις αρχές του Δεκεμβρίου θα στεγαζόμαστε στην Καβάλα και το τοπικό Κέντρο Υγείας.

Είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη που δίνει λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα της καθημερινότητάς μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριο Λαζαρίδη για την αποτελεσματική παρέμβασή του στο θέμα και τη συμβολή του στην άμεση διευθέτηση αυτού».