Αγγελική Δεληκάρη: Θα μας λείψει η οξυδέρκεια και η εμπειρία του Μιλτιάδη Πασσαλίδη

Το μήνυμα της βουλευτού της ΝΔ για τον πρώην δήμαρχο Χρυσούπολής που «έφυγε» πριν λίγες ημέρες και με τον οποίο τους ένωνε μακρά οικογενειακή και προσωπική φιλία

Για έναν άνθρωπο με τον οποίο τους ένωνε οικογενειακή και προσωπική φιλία, του οποίου η οξυδέρκεια, η εμπειρία και γενικότερα η παρουσία θα λείψει απ’ όλους έκανε λόγο στο μήνυμα της για τον θάνατο του Μιλτιάδη Πασσαλίδη η Αγγελική Δεληκάρη. Η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ τονίζει ότι εκλιπών πρώην δήμαρχος Καβάλας ήταν εκτός των άλλων και υπέρμαχος της ανάδειξης και διάδοσης των παραδόσεων.

Το μήνυμα της αναφέρει σχετικά:

«Είναι πολύ δύσκολο να εκφραστούν με λόγια οι σκέψεις που έρχονται στο μυαλό στην είδηση της εκδημίας του Μιλτιάδη Πασσαλίδη. Για τον πολιτικό Μιλτιάδη Πασσαλίδη, τον τρεις φορές δήμαρχο Χρυσούπολης – επικρατώντας μάλιστα από την πρώτη Κυριακή των ανθυποψηφίων του –  έχουν ήδη γραφτεί αρκετά, και θα ειπωθούν περισσότερα, αφού είναι κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας.

Θα ήθελα να σταθώ στον άνθρωπο Μιλτιάδη Πασσαλίδη, με τον οποίο μας ένωνε μακρά οικογενειακή και προσωπική φιλία. Από τα χρόνια του αείμνηστου παππού μου Ιωάννη Δεληκάρη, πρώην δημάρχου Χρυσούπολης, αλλά κυρίως με τον πατέρα μου, Γεώργιο Δεληκάρη. Με τον τελευταίο τους ένωνε συν τοις άλλοις και η αγάπη για το ποδόσφαιρο, ευρισκόμενοι πάντοτε δίπλα στην ομάδα του τόπου μας, στον Νέστο Χρυσούπολης.

Άνθρωπος δραστήριος, υπέρμαχος της ανάδειξης και διάδοσης των παραδόσεων των πατρογονικών μας εστιών, στήριξε ενεργά τις δράσεις του Συλλόγου Ποντίων Νέστου. Η οξυδέρκεια, η εμπειρία, η παρουσία του συνολικά, θα μας λείψουν, η μνήμη του θα βρίσκεται όμως πάντοτε στις καρδιές μας.

Θα ήθελα να εκφράσω και από εδώ τα θερμά μου συλλυπητήρια στα τέκνα του εκλιπόντος, Όλγα και Γιάννη».