Θόδωρος Μουριάδης: Όλοι μαζί, μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο μας. Είναι στο χέρι μας…

Το μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου)

«Σήμερα τιμούμε όλους αυτούς που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο τις υπηρεσίες τους ανιδιοτελώς και με αυταπάρνηση. Αυτούς που αντιπαλεύουν τη λογική του ατομικισμού και μειώνουν, αν δεν καλύπτουν εντελώς, ατέλειες του κράτους.

Στον Δήμο μας είμαστε ευγνώμονες στους δεκάδες συνδημότες μας που συμμετέχουν συλλογικά ή ατομικά σε εθελοντικές δράσεις, φυλάνε τα δάση μας, αυξάνουν τον αριθμό των αιμοδοτών, υπερασπίζονται το περιβάλλον, βοηθούν ανήμπορους πολίτες με κάθε τρόπο, και συνεισφέρουν σε διάφορες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, διαθέτοντας τις γνώσεις και την ενέργειά τους, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Θέλω από καρδιάς να τους ευχαριστήσω και σε κάθε περίπτωση να δεσμευτώ ότι θα είμαι διαρκώς δίπλα τους για την περαιτέρω ανάδειξη που σπουδαίου ρόλου που διαδραματίζουν τις τελευταίες δεκαετίες.

Την επόμενη χρονιά θα τεθεί σε λειτουργία το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Καβάλας και θα δημιουργηθεί ένας ειδικός κωδικός στον προϋπολογισμό, με απώτερο στόχο την ανάληψη πρωτοβουλιών ουσιαστικής αναβάθμισης της εικόνας που παρουσιάζουν η πόλη και οι τοπικές μας κοινότητες.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας, μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο μας.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ»!

Θεόδωρος Μουριάδης
Δήμαρχος Καβάλας