Μάκης Καρράς: Μια αληθινή συγκινητική ερωτική ιστορία που έγινε τραγούδι από τον Θρακιώτη καλλιτέχνη [βίντεο]

«Τα Σημάδια»: Το νέο τραγούδι και το κινηματογραφικό μουσικό βίντεο του μουσικού από την Κομοτηνή

Ο λαϊκός τραγουδιστής και ταυτόχρονα performer με την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία, Μάκης Καρράς παρουσιάζει το νέο τραγούδι με τίτλο «Τα Σημάδια» που κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο λαϊκό τραγούδι με επιρροές από έθνικ-ροκ και ανατολίτικη μουσική, σε μουσική της Νατάσας Κωνσταντίνου και στίχους του Ιωάννη Ραφτοπούλου.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό μουσικό βίντεο, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα από το 1976, σε σκηνοθεσία του Μάκη Καρρά.

Πρόκειται για τον έρωτας ενός ζευγαριού που είχε άδοξο τέλος. Ο νεαρός της ιστορίας αυτής, από την πολλή αγάπη προς την κοπέλα του, αυτοκτονεί βάζοντας φωτιά επειδή παρερμήνευσε κάποια γεγονότα.

Έτσι, μένει μόνη η κοπέλα και μαζί με την αδερφή του αγαπημένου της, θυμούνται «Τα Σημάδια» της σχέσης τους, πηγαίνοντας στο δικό τους μέρος με το γράμμα που της έχει αφήσει πριν συμβεί η τραγωδία. Εκεί η κοπέλα θυμάται καταστάσεις και όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί και στο μυαλό της ζει μαζί του σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Ο Μάκης Καρράς, με καταγωγή από την Κομοτηνή, εργάζεται από πολύ μικρή ηλικία στον χώρο με συνεργασίες στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, όπως τη Γερμανία, τη Βουλγαρία, την Τουρκία και τη Ρουμανία. Θυμίζοντας λαϊκούς καλλιτέχνες άλλης εποχής, αλλά με σύγχρονη διάθεση, ξεκίνησε από το ραδιόφωνο και έγινε στιχουργός, με εκρηκτική σκηνική παρουσία και μια δική του ταυτότητα.

Το νέο τραγούδι του Μάκη Καρρά «Τα Σημάδια» κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

  • Μουσική: Νατάσα Κωνσταντίνου
  • Στίχοι: Ιωάννης Ραφτόπουλος

Δείτε το video clip του τραγουδιού