Σωτηρούλα Πεξαρά: «Έφυγε» ένας άνθρωπος της προσφοράς και της αλληλεγγύης

Ο Σύλλογος «ΠΝΟΗ» αποχαιρετά το επίτιμο μέλος της - «Με το χαμόγελο στα χείλη, γεμάτη ζεστασιά και αγάπη όταν έπρεπε να κάνουμε κάτι που θα ανακούφιζε τις υποστηριζόμενες οικογένειές μας»...

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών η Σωτηρούλα Πεξαρά. Η είδηση του θανάτου της γέμισε θλίψη όσους τη γνώριζαν, αφού η ίδια υπήρξε ιδιαίτερα δραστήρια κοινωνικά.

Ο Σύλλογος «ΠΝΟΗ για το Παιδί και την Οικογένεια» αποχαιρετά τη Σωτηρούλα Πεξαρά, η οποία υπήρξε ενεργό μέλος του Συλλόγου, αλλά και μέλος του Ερυθρού Σταυρού, βοηθός στο Τραπέζι της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης ΦΝΘ, ένας άνθρωπος «της προσφοράς και της αλληλεγγύης».

Διαβάστε το «αντίο» της «Πνοής» στη Σωτηρούλα Πεξαρά:

«Μια δύσκολη ημέρα για την οικογένεια της ΠΝΟΗΣ!!!
Το Επίτιμο Μέλος μας, η αγαπημένη μας Σωτηρούλα Πεξαρά, δεν είναι πια κοντά μας!!!
Μέλος της ΠΝΟΗΣ από τις αρχές του 2003, πάντα ακούραστη, με το χαμόγελο στα χείλη, γεμάτη ζεστασιά και αγάπη όταν έπρεπε να κάνουμε κάτι που θα ανακούφιζε τις υποστηριζόμενες οικογένειές μας!!! Το ενδιαφέρον της και η ανησυχία για το συνάνθρωπο στο μέγιστο βαθμό.
Και η προσφορά της δεν σταματούσε μόνο στην ΠΝΟΗ!!! Μέλος του Ερυθρού Σταυρού, βοηθός στο Τραπέζι της Αγάπης, η σκέψη της ήταν πάντα στην προσφορά και στην αλληλεγγύη!!!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει, αγαπημένη μας Σωτηρούλα!!!
Οι φίλες σου και συνοδοιπόροι στην ΠΝΟΗ θα βρεθούμε σήμερα εκεί για να σε αποχαιρετήσουμε!!!
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα δύο σου κορίτσια την Τέρυ και την Αλίκη, στους γαμπρούς σου και τα εγγόνια σου!!! Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη»!