Την τελευταία της πνοή άφησε στο Νοσοκομείο της Καβάλας η 19χρονη που έπεσε θύμα τροχαίου στην Ξάνθη

Ένας 34χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι ήταν ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου 2023 στον Παλιό Ζυγό της Ξάνθης, με ένα ΙΧ αυτοκίνητο να χτυπάει μια 19χρονη κοπέλα η οποία είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της.

Αρχικά η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια σε αυτό της Καβάλας, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της.

Το ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των δρόμων προς τον Παλιό Ζυγό και της Εθνικής Οδού Ξάνθης-Πόρτο Λάγους, ενώ ο οδηγός που τη χτύπησε είναι αστυνομικός ο οποίος οδηγούσε υπηρεσιακό (συμβατικό) όχημα της Αστυνομίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά την εμπλοκή του πανικοβλήθηκε και παρουσίασε διαφορετικές εκδοχές του συμβάντος, όμως οι συνάδελφοί του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης οδηγήθηκαν γρήγορα στα πραγματικά περιστατικά, με τον 34χρονο αστυνομικό να ομολογεί ότι ήταν ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο.

Η κοπέλα δυστυχώς δεν τα κατάφερε και κατέληξε το μεσημέρι της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2023 στο Νοσοκομείο της Καβαλας όπου νοσηλεύονταν. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς και φίλους, αλλά και σε όλη την τοπική κοινωνία της Ξάνθης, ενώ το πρωί της ίδιας μέρας η οικογένειά της είχε βγάλει ανακοίνωση κάνοντας έκκληση σε όποιον ξέρει κάτι για τις ακριβείς συνθήκες του βαρύτατου τραυματισμού της να ενημερώσει της Αρχές.