Θα πούμε τα «Κάλαντα στον Βύρωνα»;

Ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, για μικρούς και μεγάλους, προετοίμασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος το Σάββατο 16/12 με τις περισσότερες εκδηλώσεις να πραγματοποιούνται στην οδό Ζαλόγγου

Τη χαρά και τις συγκινήσεις των Χριστουγέννων θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν όλοι όσοι συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις που προετοίμασαν γι’ αυτούς τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Βύρωνα Καβάλας «Η Μεταμόρφωση» το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για της γιορτή της γειτονιάς με τίτλο «Κάλαντα στο Βύρωνα»!

Με άξονα την οδό Ζαλόγγου, όπου εκεί θα πραγματοποιηθούν οι περισσότερες από τις ουκ ολίγες εκδηλώσεις για τους μικρούς και τους μεγάλους, η γιορτή θα εξαπλωθεί σε όλη τη συνοικία με στόχο να αγκαλιάσουν τους κατοίκους της και να φέρουν κοντά τους, αυτές τις άγιες ημέρες.

Το… menu περιλαμβάνει εκτός από τα κάλαντα από τα παιδιά που θα περπατούν με φαναράκια στην οδό Φιλαδελφείας, παράσταση ταχυδακτυλουργού, face painting, κουκλοθέατρο, στολισμό δέντρο, bazaar των σχολείων της περιοχής (19ο, 22ο και 16ο), χορό, μουσική και φυσικά εδέσματα, σουβλάκια και ζεστό κρασί για όλους.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 20.30 με τη συναυλία της Σοφίας Νεοχωρίτου.