Καβάλα: Η συνοικία Κηπούπολης-Καλαμίτσας μετατράπηκε για μια βραδιά σε «Συνοικία των Ξωτικών και του Αγίου Βασίλη» [φωτογραφίες]

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες μικροί και μεγάλοι γέμισαν την αίθουσα με αγάπη και ευχές, σε μια μαγευτική Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας πραγματοποίησε με επιτυχία το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του με τίτλο «Η γειτονιά των Ξωτικών και ο Άγιος Βασίλης».

Ο χώρος αποδείχθηκε μικρός για να χωρέσει την αγάπη αυτών που παρευρέθησαν στη γειτονιά, αλλά γέμισε από τα χαμόγελα όλων, μικρών και μεγάλων.

«Ευχαριστούμε τον Ιορδάνη Καλαϊτζίδη,τα παιδιά από το παραδοσιακό παιδικό τμήμα και την δασκάλα μας Δέσποινα Καλαμούκου που δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό, την Ονειροντίζνευ που ήρθε από τη Δράμα μόνο για εμάς, τη χορωδία μας «Μελωδή» για τα υπέροχα κάλαντα και τον δάσκαλό μας Νίκο Μπογιάρη, την Dorothy-Georgia Modehn, τον Νίκο Χατζή για τις μουσικές επιλογές, τον φωτογράφο Λάσκαρη Τσούτσα για τις όμορφες φωτογραφίες, τον Παναγιώτη Μεμετή για τον ήχο, τον αγαπητό σε όλους μας Πάτερ Σάββα που μας παραχώρησε την αίθουσα, το  Γραφείο Τελετών Μπερμπερίδης για τη χορηγία, το Μπαλαούρο ουζερί για τα Χριστουγεννιάτικα είδη και τον Δήμο Καβάλας και την ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ. Φυσικά ευχαριστούμε τους Συλλόγους Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό και Γονέων και Φίλων Παιδιών με Αλλεργίες για τη συμμετοχή τους. Κυρίως όμως ευχαριστούμε όλους του γονείς και τα παιδιά που πλημμύρισαν την αίθουσα με την καλή τους χριστουγεννιάτικη διάθεση. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας εύχεται σε όλους καλά χριστούγεννα και καλή χρονιά με υγεία και πολλά χαμόγελα. Η γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει αγάπη και χαρά στις καρδιές όλων», αναφέρει ο Σύλλογος στο μήνυμά του.

*Φωτογραφίες: Λάσκαρης Τσούτσας