Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας: Έδωσε το δικό του… φως στη γειτονιά [φωτογραφίες]

Με πρωτοβουλία των μελών της διοίκησης του Συλλόγου τοποθετήθηκαν σε διάφορα κεντρικά σημεία της συνοικίας Χριστουγεννιάτικα φώτα και στολίδια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας με δική του πρωτοβουλία αποφάσισε και τοποθέτησε φέτος στη περιοχή Χριστουγεννιάτικα φώτα και στολίδια.

«Με αυτό τον τρόπο θελήσαμε να φέρουμε στην περιοχή της Κηπούπολης Καλαμίτσας το πνεύμα των Χριστουγέννων και μία γιορτινή νότα παράλληλα με την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που πραγματοποιήθηκε» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν:

1)Ένα Φωταγωγημένο, στολισμένο 3 μέτρο δέντρο, μια φωτιζόμενη Led φάτνη και λαμπιόνια γύρω από το Πάρκο στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης.
2) Ένα Έλκυθρο με Led φωτισμό επι της διασταύρωσης Σοφοκλή Βενιζέλου και Μικράς Ασίας.
3)Ένα 5 μέτρο φωτιζόμενο μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με λαμπάκια στη διασταύρωση Σοφοκλή Βενιζέλου με Τενέδου.
4) Σιδερένιο δεντράκι του Δήμου Καβάλας όπου αντικατέστησε ο Σύλλογος τα Led φώτα και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή η σύνδεση του με το ρεύμα, από τον Δήμο,στο τέρμα της Σοφοκλή Βενιζέλου(Παλιά αστυνομία) στην πιάτσα Ταξί.

«Ελπίζουμε να τα προσέχουμε όλοι και να τα διατηρήσουμε στην αρχική τους κατάσταση έτσι ώστε να είναι σε θέση να χρησιμοποιηθούν και τις επόμενες χρονιές.

Ευχόμαστε σε όλους η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη στις καρδιές όλων» καταλήγει η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας.