Φέτος τα Χριστούγεννα για τους μαθητές του Γυμνασίου Νέας Καρβάλης και του ΕΕΕΕΚ Καρβάλης γιορτάστηκαν νωρίτερα…

Χριστουγεννιάτικη γιορτή με τη σύμπραξη του Γυμνασίου Νέας Καρβάλης, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και του Μουσικού Γυμνασίου

Φέτος τα Χριστούγεννα για τους μαθητές του Γυμνασίου Νέας Καρβάλης και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) Καρβάλης γιορτάστηκαν νωρίτερα.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2023, 5 καθηγητές-μουσικοί από το Μουσικό Γυμνάσιο Καβάλας έντυσαν μουσικά την γιορτή των δύο σχολείων η οποία πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Πολύκεντρου της Νέας Καρβάλης. Η γιορτή ξεκίνησε με κάλαντα σε ευρωπαϊκή τζαζ μουσική.

Ακολούθως οι μαθητές του Γυμνασίου της Νέας Καρβάλης τραγούδησαν το Χριστουγεννιατικο τραγουδι «Το έλατο» στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Στη συνέχεια οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ ανέβασαν ένα θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Πού είναι τα τέλεια Χριστούγεννα;».

Η συγκινητική γιορτή απογειώθηκε όταν οι μουσικοί Δημήτρης Τσέλιος (σαξόφωνο), Δημήτρης Αραμπατζής (ακορντεόν), Μιχάλης Σιώπης (κλαρίνο), Στέφανος Εφραιμίδης(νταούλι) και Θέμης Παπαμηνάς (κιθάρα) έπαιξαν παραδοσιακή μουσική. Η μουσική συνεπήρε τους μικρούς μαθητές και όχι μόνο και όλοι μαζί χόρεψαν και τραγούδησαν στους ρυθμούς της.

Τη γιορτή παρακολούθησαν οι γονείς, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Καβάλας, Ανθή Χατζηφραντζή και ο πρόεδρος, Νικόλαος Καρακεΐσογλου, οι καθηγητές του γυμνασίου και του ΕΕΕΕΚ.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ευχαριστούν θερμά τον Διευθυντή του Μουσικού Γυμνασίου Καβάλας, Ιωάννη Κακάρα, ο οποίος αναπροσαρμόζοντας το πρόγραμμα του Μουσικού Γυμνασίου παραχώρησε τους ως άνω μουσικούς, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να γέμισουν οι ψυχές των μαθητών με χαρούμενες νότες.