Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας: Ο Άγιος Βασίλης πέρασε από την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου

Πολλά χαμόγελα από την επίσκεψη του Αγίου Βασίλη, που μαζί με τη διοίκηση του Συλλόγου μοίρασε δώρα σε 9 παιδάκια ηλικίας από 3 μηνών μέχρι 12 χρόνων

Δώρα στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας μοίρασε την Τετάρτη 20-12-23 ο Άγιος Βασίλης του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας μαζί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Νίκο Μωϋσίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου!

Συγκεκριμένα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι της Κλινικής με χριστουγεννιάτικα τραγούδια το πρωινό της Τετάρτης μοιράστηκαν δώρα σε 9 παιδάκια ηλικίας από 3 μηνών μέχρι 12 χρόνων αγόρια και κορίτσια.

Παιδιά και Γονείς μείνανε έκπληκτοι και δέχθηκαν τον Άγιο Βασίλη με πολλά χαμόγελα.

«Ελπίζουμε να δώσαμε χαρά και ελπίδα σε αυτά τα παιδιά και να ξέχασαν έστω για λίγο τον πόνο τους όπως και στους γονείς που τα συνόδευαν και πιστεύουμε ότι το καταφέραμε από τα χαμόγελα ψυχής που εισπράξαμε» αναφέρει η ανακοίνωση του δραστήριου Συλλόγου και συνεχίζει «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την προϊσταμένη Γιατρό της ορθοπεδικής Πέπη Μουμτζή και όλο το προσωπικό της κλινικής για τη συνεργασία τους και να τους συγχαρούμε για το έργο που προσφέρουν στα παιδιά όλου του κόσμου.

Ευχή μας η επόμενη χρονιά να μη βρει κανένα παιδιά μέσα στη παιδιατρική. “Αν καταφέρεις να χαμογελάσει έστω και ένα παιδί τότε έχεις καταφέρει τα πάντα”».