Βασίλης Καρράς: Τελευταία του επιθυμία να ταφεί στην πατρώα γη, στο αγαπημένο του Παγγαίο

Στο Κοκκινοχώρι Καβάλας η τελευταία κατοικία του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023-Στη Θεσσαλονίκη η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα-Ποια είναι η επιθυμία της οικογένειας

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, στη σκιά του Παγγαίου που τόσο αγάπησε, θα γίνει την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00 η κηδεία του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά που «άφησε» την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων [διαβάστε εδώ].

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023 μετά τις 11:00 στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Επίσης, επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Όπως μετέδωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός Open, αυτή ήταν και η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή, η τελευταία του κατοικία να είναι στον τόπο καταγωγής του, στον τόπο που αγάπησε και πρόσφερε τόσα πολλά, στη σκιά του Παγγαίου.

Τα τελευταία χρόνια δε είχε δημιουργήσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, φάρμα και παρήγαγε μόνος του βιολογικά προϊόντα.