Το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά: Την Τετάρτη στο Κοκκινοχώρι η κηδεία του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή

Όλες οι λεπτομέρειες του τελευταίου «αποχαιρετισμού» - Σε λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη η σορός του - Η επιθυμία της οικογένειάς του για στήριξη Συλλόγου «αντί στεφάνων»

Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023, μετά τις 11:00 το πρωί, η σορός του Βασίλη Καρρά θα βρίσκεται στον οίκο τελετών ”ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ” απέναντι από τα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023, στις 10:00, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, θα τεθεί η σορός του καλλιτέχνη σε λαϊκό προσκύνημα.

Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας με Μαέστρο τον Γεώργιο Σαμαρά και ”ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Ευάγγελος Αραμπατζής.

Η ταφή και η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, στις 12:00, στη γενέτειρά του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος “ΦΛΟΓΑ”, Σύλλογος γονιών παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.