«Χριστούγεννα για όλους»: Μια πράξη αγάπης από την ΟΕΒΕ Καβάλας στις οικογένειες που έχουν ανάγκη

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε η δράση αλληλεγγύης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ελευθερούπολης «Αρωγή»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η παράδοση των δώρων αγάπης της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας της δράσης «Χριστούγεννα για όλους».

Πρόκειται για 300 πακέτα που θα διανεμηθούν στην Καβάλα, στη Χρυσούπολη και στην Ελευθερούπολη και θα δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εορταστικής περιόδου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου και τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ελευθερούπολης «Αρωγή».

Η ΟΕΒΕ Καβάλας ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους στη δράση τα μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου, Αναστασία Κούκου, το Σωματείο ΤΑΞΙ «Η Πρόοδος» και τον πρόεδρο, Χρήστο Ιωαννίδη, το EUROTAXI Καβάλας και τον πρόεδρό του, Γεράσιμο Τερλάκη, το Πρώτο Σύστημα Προσκόπων Καβάλας και τον αρχηγό, Κώστα Καβούκη και φυσικά όλα τα Σωματεία-μέλη της Ομοσπονδίας που με τη συνδρομή τους έκαναν πραγματικότητα τη δράση της.

Επίσης ευχαριστεί από καρδιάς τους χορηγούς και συγκεκριμένα την εταιρεία ROYAL-AΦΟΙ ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ ΑΒΒΕΕΕ, την εταιρεία ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΑΒΕΕ, την εταιρεία LG PACK, την εταιρεία SEFKO ZEELANDIA, την εταιρεία ΚΑΒΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α.Ε, την επιχείρηση ΦΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, αλλά και πολλούς άλλους οι οποίοι θέλησαν να παραμείνουν ανώνυμοι.

«Για το νέο έτος ευχόμαστε υγεία και χαμόγελο σε όλο τον κόσμο και στους συναδέλφους μας επαγγελματίες βιοτέχνες και εμπόρους καλές δουλειές», αναφέρει η ΟΕΒΕΚ στο μήνυμά της.