Δίκτυο Φιλόζωων Δήμου Καβάλας: Μια γιορτινή δράση για έναν σημαντικό σκοπό

Χριστουγεννιάτικο γκαλά με τίτλο “Ferry Merry Christmas” με επίκεντρο τους τετράποδους φίλους

Το Δίκτυο Φιλόζωων του Δήμου Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, διοργάνωσαν την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 Χριστουγεννιάτικο γκαλά με τίτλο “Ferry Merry Christmas” στον χώρο του Aparto Bistro Cafe, με την ευγενική χορηγία του ιδιοκτήτη του, καθώς και αυτή του οινοποιείου Nico Lazaridis και του Hobby Pet Shop.

Πολύς κόσμος στήριξε τη δράση του Δικτύου η οποία είχε ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, καθώς και την ενίσχυση ατόμων και φορέων με φιλοζωική δράση, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις με επίκεντρο τους τετράποδους φίλους.

«Ευχαριστούμε όλους και όλες για την παρουσία σας στο πρώτο event του Δικτύου Φιλόζωων! Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ενίσχυση φιλόζωων συμπολιτών μας, που προσφέρουν καθημερινά με το έργο τους φροντίζοντας δεκάδες αδέσποτα του Δήμου μας, αλλά και την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των δημοτών μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους οικοδεσπότες μας, Ερατώ Μισχάρογλου και Σάββα Λαζαρίδη, που με χαρά μας παραχώρησαν τον χώρο του Aparto Bistro Cafe Bar, την Οινοποιία Nico Lazaridi για την ευγενική χορηγία, καθώς και το Pet Shop Χόμπυ, που άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας. Σας περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση. Μέχρι τότε, μην ξεχνάτε να προσέχετε τους τετράποδους φίλους μας», αναφέρουν τα μέλη του Δικτύου στο μήνυμά τους.