Η οικογένεια του Βασίλη Καρρά στήριξε 100 οικογένειες που έχρηζαν βοήθειας

Σε κλειστό κύκλο πραγματοποιήθηκε το 9ήμερο μνημόσυνο του εκλιπόντος λαϊκού τραγουδιστή-Σκέψη του Χρήστου Μποσμπότη για καλοκαιρινή συναυλία στο Κοκκινοχώρι στη μνήμη του Βασίλη Καρρά

Σε κλειστό κύκλο πραγματοποιήθηκε το 9ήμερο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 τελέστηκε το μνημόσυνο στο Κοκκινοχώρι Καβάλας με τη σύζυγο, την κόρη, τον αδελφό και ελάχιστους φίλους του γνωστού τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρόεδρου του χωριού, Χρήστου Διαμαντίδη, ήταν επιθυμία της οικογένειας να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο σε στενό κύκλο. Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μετονομάσουν τον δρόμο όπου βρίσκεται το πατρικό του Βασίλη Καρρά και να πάρει το όνομα του εκλιπόντος λαϊκού τραγουδιστή.

Επίσης, η σύζυγος και η κόρη του ερμηνευτή έδωσαν χρήματα σε εστιατόριο της Αθήνας για να ετοιμάσει φαγητό σε 100 οικογένειες που το είχαν ανάγκη.

Η σκέψη για μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά

Τη σκέψη να πραγματοποιηθεί μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στο Κοκκινοχώρι Καβάλας στη μνήμη του Βασίλη Καρρά εξέφρασε ο νέος αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης.

«Αμέσως μετά τον ορισμό μου απο τον Δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη ως αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, η πρώτη σκέψη που μου ήρθε, οσο πρόωρο και αν είναι αυτήν τη στιγμή, ειναι η διοργάνωση μίας μεγάλης καλοκαιρινής συναυλίας, προς τιμήν του Βασίλη Καρρά, στο χωριό του το Κοκκινοχώρι», αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook ο Χρήστος Μποσμπότης.