Το «ευχαριστώ» του Πολιτιστικού Συλλόγου Αβραμυλιάς στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας για τη στήριξη στους πυρόπληκτους

«Μας έδωσαν ξανά πίστη στον άνθρωπο»: Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Συλλόγου με αποδέκτες τους μετόχους του ΚΤΕΛ για τη στήριξή τους

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απευθύνει το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αβραμυλιάς στους μετόχους του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για τη στήριξή τους στο πυρόπληκτο χωριό, αναφέροντας στην ευχαριστήρια ανακοίνωση ότι «δε μας ξέχασαν τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και μας έδωσαν ξανά πίστη στον άνθρωπο».

Το «ευχαριστώ» του Συλλόγου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αβραμυλιάς και όλοι οι κάτοικοί της, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε και δημόσια το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας και καθέναν από τους μετόχους του χωριστά, γιατί συμμερίστηκαν τον πόνο μας που προκλήθηκε από την πυρκαγιά της 21ης Αυγούστου 2023 και δε μας ξέχασαν τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Σε κάθε οικογένεια έγινε και προσφορά. Ειλικρινής, γιατί νιώθουμε ότι έγινε από το υστέρημα βιοπαλαιστών και όχι από το περίσσευμά τους.
Με το ενδιαφέρον τους μας δώσανε ξανά πίστη στον άνθρωπο και δύναμη να συνεχίσουμε στη ζωή. Εκτιμήσαμε τη χειρονομία τους σε όλες τις διαστάσεις της. Είμαστε ευγνώμονες και δε θα ξεχάσουμε τη συμπαράστασή τους.