Καβάλα: Το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Παναγιωτόπουλο [φωτογραφίες]

Πλήθος πολιτών, θεσμικών και μη, στην κηδεία του μακροβιότερου πρόεδρου όλων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας

Πλήθος κόσμου, επισήμων, αλλά και απλών πολιτών συνόδευσαν τον συνταχιούχο δικηγόρο, πρόεδρο επί πολλά έτη του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας και πάτερα του βουλευτή και πρώην υπουργού Νίκου Παναγιωτόπουλου, Γιάννη Παναγιωτόπουλο, στην τελευταία του κατοικία το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου 2024.

Στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου, εκατοντάδες φίλοι, συνάδελφοι, αλλά και μέλη της οικογένειας της Νέας Δημοκρατίας έδωσαν το «παρών» για το «ύστατο χαίρε» στον μακροβιότερο πρόεδρο όλων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας.

Τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο, που «έφυγε» από τη ζωή στα 90 του χρόνια, «αποχαιρέτησαν» πλήθος θεσμικών παραγόντων της πόλης και του Νομού, από τον νέο Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, μέχρι τους αντιπεριφερειάρχες Καβάλας πρώην και νυν, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας, επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, δήμαρχοι όπως της Καβάλας και του Παγγαίου, οι βουλευτές Καβάλας, αλλά και εκπρόσωποι θεσμών, όπως του Δικηγορικού Συλλόγου, του ΟΛΚ, του Εμπορικού Συλλόγου κτλ.