Δήμος Καβάλας/Ληξιαρχείο: 939 γεννήσεις και 625 θάνατοι το 2023

Διαβάστε την ανακοίνωση με το ισοζύγιο γεννήσεων – θανάτων, καθώς και τον αριθμό των θρησκευτικών και πολιτικών γάμων – Πόσα ήταν τα σύμφωνα συμβίωσης και πόσα τα διαζύγια τη χρονιά που πέρασε

Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για το ισοζύγιο γεννήσεων-θανάτων καθώς και για τους γάμους στον Δήμο Καβάλα, από την ανακοίνωση του Ληξιαρχείου αναφορικά με την στατιστική εικόνα που διαμορφώθηκε το 2023. Απ’ την ανακοίνωση αυτή προκύπτει ότι στο Δήμο τη χρονιά που πέρασε σημειώθηκαν 314 περισσότερες γεννήσεις απ’ ότι θάνατοι (939 έναντι 625), ενώ για ακόμα μια χρονιά οι πολιτικοί γάμοι είναι περισσότεροι από τους θρησκευτικούς (92 έναντι 77), χωρίς να υπολογίζονται και τα σύμφωνα συμβίωσης που ήταν 56.

Όσο για τα διαζύγια, ο αριθμός τους και το 2023 ήταν πολύ μεγάλος και έφτασε στα 138.

Η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει σχετικά:

«Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Ληξιαρχείο του Δήμου Καβάλας, το έτος 2023 καταχωρήθηκαν συνολικά 1.927 πράξεις.

Αναλυτικά:

  • Γεννήσεις – 939
  • Θάνατοι – 625
  • Πολιτικοί γάμοι – 92
  • Θρησκευτικοί γάμοι – 77
  • Σύμφωνα συμβίωσης – 56
  • Διαζύγια – 138»