ΕΟΣ Καβάλας 1933: Μια ζεστή εκδήλωση σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν

Ο Σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και τίμησε τον Σταύρο Ξανθόπουλο και τον Γιώργο Παρσαλίδη για την προσφορά τους

Στο περιαστικό δάσος της Καβάλας έκοψε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933. Η τελετή έγινε όπως κάθε χρόνο στο χώρο της Καλύβας Παπαβασιλείου, στη θέση Φουντουκλή και παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες παραβρέθηκαν πάνω από 100 μέλη και φίλοι του Συλλόγου κάθε ηλικίας, πολλοί απ’ τους οποίους προσήλθαν με τα πόδια ακολουθώντας τα μονοπάτια της περιοχής.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου, Θόδωρος Παπαποστόλου αναφέρθηκε στην πλούσια δράση που είχε ο Ορειβατικός Σύλλογος της Καβάλας όλο το 2023 σε ορειβασία, αναρρίχηση, ορεινό τρέξιμο και σπηλαιολογία, ενώ τιμήθηκαν ο Σταύρος Ξανθόπουλος για την πολυετή προσφορά του και ο Γιώργος Παρσαλίδης για την ορειβατική και αναρριχητική του δράση και για την ανιδιοτελή βοήθειά του προς τον Σύλλογο.

Παραβρέθηκαν ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας, Κωνσταντίνος Χατζηαναστασίου. Η εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα, βουνίσιο τσάι και ζεστό κρασί που προσφέρθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους.