Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας: «Πάει» και επίσημα σε εκλογές στις 8 Φεβρουαρίου

Διαβάστε την ανακοίνωση της διοίκησης - Δικαίωμα ψήφου έχουν όσα τακτικά μέλη έχουν εγγραφεί ως τις 31 Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους και είναι ταμειακά τακτοποιημένα

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας ανακοινώνει ότι σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 10/1/2024, καλεί σε Γενική Συνέλευση τα τακτικά μέλη (άρθρα 4 α, 5, 6) του Συνδέσμου για να πάρουν μέρος στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ και ΕΕ.

Σύμφωνα με το Καταστατικό, συγκαλεί Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών, που θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη του ΣΦΓΤ, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00΄.Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η Συνέλευση θα συνέλθει και πάλι μετά την παρέλευση μιας ώρας δηλ. στις 19:00΄(άρθρο 13). Δικαίωμα ψήφου έχουν όσα τακτικά μέλη έχουν εγγραφεί ως τις 31 Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους και είναι ταμειακά τακτοποιημένα (άρθρο 11).

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:
* Έκθεση και έγκριση πεπραγμένων 2021-2023.
*Οικονομικός απολογισμός και έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.
* Έγκριση οικονομικού απολογισμού.
*Ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής και εκλογές για ανάδειξη νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη 3ετία.

Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, θα πρέπει να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους τουλάχιστον 7 μέρες πριν από την ημέρα των αρχαιρεσιών με γραπτή ή ηλεκτρονική δήλωση προς το ΔΣ και συγκεκριμένα προς τη Γεν. Γραμματέα (άρθρο 14), δηλ. μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2024.