Λέσχη Ποντίων Καβάλας: Έκοψε την πίτα της, γλέντησε με τον δικό της τρόπο

Ασφυκτικά γεμάτη η Αίθουσα Δεξιώσεων Yalos από μέλη του συλλόγου, παρουσία πολιτικών αρχών του τόπου και εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων

Σε ζεστό εορταστικό κλίμα χαράς και αισιοδοξίας και με δεκάδες ευχές για Καλή Χρονιά, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα η Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 στην Αίθουσα Δεξιώσεων Yalos παρουσία Πολιτικών αρχών, εκπροσώπων πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος μελών!
Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ΦΝΘ κ.κ. Στέφανος και ευχήθηκε Καλή, ευλογημένη και δημιουργική χρονιά!

Ο Πρόεδρος της ΛΠΝ Καβάλας Μιχάλης Τσουλφίδης ευχαρίστησε θερμά τον Σεβασμιώτατο κι όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη εκδήλωση της χρονιάς και ευχήθηκε ολόψυχα “Χρόνια Πολλά – Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2024″!!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό:
Ο Πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Βουλευτής Ν.Δ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Βουλευτής Ν.Δ. Γιάννης Πασχαλίδης, με επιστολή του ο Βουλευτής Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Στυλιανός Ιγνατιάδης εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γεώργιος Δαλακούρας, ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Μαμτσαδέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Απόστολος Μουμτσάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Έλσα Βακιρτζή, ο Δημοτικός Σύμβουλος Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής  Κίνησης Ο Τόπος της ζωής μας Μάκης Παπαδόπουλος, οι εκπρόσωποι των ακόλουθων πολιτιστικών συλλόγων: Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας, Θασιακή Ένωση, Θρακική Εστία, Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας, Πανηπειρωτική Ένωση, Κρητική Αδελφότητα, Πολιτιστικός σύλλογος Λαϊκότροπο, Πολιτιστική Στέγη Κρηνίδων, Ποντιακός σύλλογος Ζυγού ” Ο Υψηλάντης”, Πολιτιστικός Σύλλογος Στεγνού, Πολιτιστικός σύλλογος Πλαταμώνα, Α.Ο. Καβάλας, Σχολή Μαγειρικής La Maison de Gourmet.

Η βασιλόπιτα, τα βασιλοπιτάκια και οι δώρο επιταγές, ήταν ευγενική χορηγία από τα Αρτοζαχαροπλαστεία Αντρέα Σκλαρή, τον οποίο ευχαριστούμε από καρδιάς και του ευχόμαστε καλή επαγγελματική Χρονιά!

Η Λέσχη Ποντίων Καβάλας ευχαριστεί θερμά τα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση!

Ακολούθησε ένα δυνατό γλέντι, χορός και διασκέδαση σε ρυθμούς παράδοσης με το μουσικό σχήμα του Yalos και τους μουσικούς του συλλόγου μας
Λύρα – τραγούδι: Αντώνης Σιδηρόπουλος
Νταούλι: Τάσος Κεκρίδης μέχρι τις βραδινές ώρες, όλοι στον κύκλο της ζωής μαζί ενωμένοι σε ένα υπέροχο ταξίδι συναισθημάτων και χορευτικής έκφρασης!!!