Σύλλογος Τριτέκνων Καβάλας: Μια ημέρα γιορτής για μικρούς και μεγάλους [φωτογραφίες]

Η Διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους

Η Διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, πιστοί στην παράδοση και τα έθιμα, έκοψαν τη βασιλόπιτά τους κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης μεγάλης εκδήλωσης του Συλλόγου σε κοσμικό κέντρο της πόλης, παρουσία και εκπροσώπων των Τοπικών Αρχών, όπως του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Μαρκόπουλου Θεόδωρου, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Οικογενειακής Πολιτικής, Δαλακούρα Γεώργιου, του Δημάρχου Καβάλας, Μουριάδη Θεόδωρου και του επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας, Μάκη Παπαδόπουλου.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος.

Στη γεμάτη αίθουσα του κέντρου και στην κατά γενική ομολογία άρτια οργανωμένη και πολύ επιτυχημένη αυτή εκδήλωση, ο πρόεδρος και το Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ενημέρωσαν τα μέλη και τους παρευρισκόμενους για επίκαιρα θέματα που αφορούν στους τριτέκνους και ευχήθηκαν ολόψυχα υγεία, ευτυχία και επιτυχίες γενικότερα. Μετά τις ομιλίες και το φαγητό, ακολούθησε χορός και διασκέδαση με αξιοσημείωτο κέφι και χαρά.

Τα πολλά παιδάκια που παρευρέθηκαν στο χώρο ψυχαγωγήθηκαν από τους Παναγιωτίδου Αθηνά, παιδαγωγό και συγγραφέας, Ιορδάνη Καλαϊτζίδη, ηθoποιός-performer και Ιωαννίδη Σάκη που είχε την επιμέλεια της μουσικής και ήχου. Στο τέλος, μικροί και μεγάλοι αποχώρησαν με το δωράκι τους.

Ευχάριστη έκπληξη η ανακοίνωση από τον Δήμαρχο Καβάλας για τη χορήγηση έκπτωσης 40% στα δημοτικά τέλη σε όλους τους τριτέκνους του Δήμου Καβάλας, κάτι που αποτελούσε χρόνιο αίτημα και προσπάθεια του Συλλόγου, αλλά και κάποιων δημοτικών παρατάξεων.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί επίσης τα καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης που στάθηκαν για ακόμα μια φορά αρωγοί στην προσπάθειά του.