Στο πλευρό των αγροτών οι συνταξιούχοι της Καβάλας

Οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις του Νομού Καβάλας εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στα αιτήματα των αγροτών-Αναλυτικά η ανακοίνωση

Οι Συνταξιουχικές Οργανώσεις του Νομού Καβάλας (ΒΦΛ-ΟΑΕΕ-ΙΚΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΝΑΤ) εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους αγρότες, οι οποίοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων τους [διαβάστε εδώ].

«Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στα δίκαια αιτήματα των αγροτών, κατανοώντας ότι οποιαδήποτε υποβάθμιση της αγροτικής παραγωγής δημιουργεί αρνητικό αποτύπωμα στην όχι και τόσο εύρωστη τοπική μας οικονομία. Η πολιτική των κυβερνήσεων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που κατακρεούργησαν τα δικαιώματα των συνταξιούχων, που κατάντησαν τις συντάξεις επιδόματα πείνας είναι η ίδια που φτωχοποιεί τη μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών και ευθύνεται που τα αγροτικά προϊόντα φθάνουν πανάκριβα στο ράφι, την ίδια ώρα που οι φτωχοί αγρότες φθάνουν σε αδιέξοδα και εγκαταλείπουν τις καλλιέργειές τους. Στεκόμαστε με ευθύνη δίπλα τους, ευελπιστώντας ότι θα ληφθούν μέτρα στήριξης, τα οποία θα συμβάλλουν στη εύρυθμη λειτουργία της οικονομίας», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι συνταξιούχοι.