Καβάλα: Μια «Γλυκιά Αγκαλιά» θα ανοίξει και φέτος για όσους την έχουν ανάγκη [φωτογραφίες]

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Νομού Καβάλας έκοψε τη βασιλόπιτά του και βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος

Tην Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Νομού Καβάλας «Γλυκιά Αγκαλιά» έκοψε τη βασιλόπιτά του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος ευλόγησε την κοπή της πίτας, ενώ στην εκδήλωση παρεβρέθησαν ο Δήμαρχος Καβάλας, Μουριάδης Θόδωρος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, Γρανάς Αρχέλαος, η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, Γαϊτανίδου Αθανασία και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης, Σιδηροπούλου Μάλαμα.

Επίσης, η ΠανελλήνιαΟμοσπονδία Σωματίων-Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) εκπροσωπήθηκε από την Β’ Αντιπρόεδρο και πρόεδρο του Συλλόγου Διαβητικών Δράμα, Πόλυ Τορούνογλου.

Αφού κόπηκε η πίτα, βραβεύτηκαν τα παιδιά που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2022-2023. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την εισήγηση της Μαμαλικίδου Ελισάβετ και του Πατέλη Γιώργου με θέμα: «Κέντρο Κοινότητας: Προνοιακά Αναπηρικά Επιδόματα και λοιπές παροχές».

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους Φούρνους Φελλαχίδη για την ευγενική χορηγία των κερασμάτων και ιδιαίτερα ευχαριστεί όλους όσοι παρεβρέθηκαν στην εκδήλωση και την τίμησαν με την παρουσία τους.