Το αδιαχώρητο κατά τον ετήσιο χορό και την κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας

Οι ευχαριστίες του Συλλόγου προς όσους και όσες έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση

Στο κατάμεστο από κόσμο Bar Restaurant Yallos πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 ο ετήσιος χορός και η κοπή βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όσους έδωσαν το «παρών», ήτοι τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο, τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, τον βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννη Πασχαλίδη, τον πατέρα Λουκά και τον πατέρα Σάββα που ευλόγησαν τη βασιλόπιτα, καθώς και τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Κωνσταντίνου «Ο Δρόμος του Νερού» για την παρουσία του μέσω του αντιπροσώπου του.

Επίσης ευχαριστεί το κατάστημα Yallos, το προσωπικό και την ορχήστρα του για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό τους, όπως φυσικά και τους πάνω από 200 δωροθέτες.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει επίσης στα τμήματα Χορωδίας, Πλεκτικής, Παραδοσιακών Χορευτικών (Αρχαρίων-Προχωρημενων-Παιδικού) και Μοντέρνου χορού του Συλλόγου μας.

«Πάνω απ’ όλα όμως ευχαριστούμε τα μέλη μας και τους πάνω απο 200 φίλους του Συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος θα είναι πάντα δίπλα σε όλους. Σας ευχόμαστε για καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία», αναφέρει ο Σύλλογος στο μήνυμά του.