Καβαλιώτικα… hoaxes: Ο «μεταλλικός» ήχος το βράδυ με τον ισχυρό νοτιά δεν ήταν από τις σάλπιγγες της Αποκάλυψης [βίντεο]

Ένας... απόκοσμος ήχος το βράδυ όπου πέρασε η κακοκαιρία προκάλεσε διάφορες ερμηνείες στο διαδίκτυο, με την αιτία του όμως να είναι πολύ πιο απλή και... γήινη

Ένας ήχος που ακούγονταν το βράδυ όπου έπνεε ισχυρός νότιος άνεμος στο παράλιο μέτωπο της Καβάλας, προκάλεσε διάφορες… μεταφυσικές ερμηνείες στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, ένα βίντεο το οποίο τράβηξε κάποιος που περπατούσε το λιμάνι της Καβάλας εκείνο το βράδυ, έγινε… θέμα σε διαδικτυακή εκπομπή η οποία ασχολείται με «παράξενους» ήχους και «ανεξήγητα» φαινόμενα.

Ο μακρόσυρτος και «μεταλλικός» ήχος που ακούγονταν σχεδόν σε όλη την πόλη δεν ήταν οι… σάλπιγγες της Αποκάλυψης, ούτε από το HAARP και προφανώς δεν προμήνυε την εισβολή εξωγήινων, με την ερμηνεία του να είναι πολύ πιο απλή και… γήινη.

Πολύ απλά, ο νοτιάς χτυπούσε στις μπάντες του το πλοίο ΑΝΕΜΟΣ το οποίο ήταν «δεμένο» στο λιμάνι λόγω απαγόρευσης απόπλου, με αποτέλεσμα ο καταπέλτης του να σέρνεται στον ντόκο, δημιουργώντας έναν δυνατό θόρυβο, ο οποίος σε συνδυασμό με το σκηνικό της κακοκαιρίας, δημιουργούσε ένα… απόκοσμο σκηνικό και την ψευδαίσθηση ότι ο ήχος έρχεται από τον ουρανό.

Ακούστε τον ήχο και τις… πιθανές αιτίες του στο παρακάτω βίντεο