Alpha Media Group: Ο Μητροπολίτης ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου [φωτογραφίες]

Η δημοσιογραφική οικογένεια της Καβάλας δέχθηκε τις ευχές του Σεβασμιώτατου για «Καλή Χρονιά με καλές ειδήσεις»

Τριάντα έξι ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που το ALPHA Radio ξεκίνησε να εκπέμπει από τους 88.6 μεγάκυκλους στην μπάντα των FM το πρόγραμμά του, όντας ένας από τους πρώτους στην Ελλάδα ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, στα πρώτα χρόνια της Ελεύθερης Ραδιοφωνίας

Από τότε, πολύ «νερό» κύλησε στο αυλάκι και το πρώτο εκείνο ραδιοφωνικό «βήμα» εξελίχθηκε σε Όμιλο Επιχειρήσεων Πολιτισμού και Επικοινωνίας που «αγκαλιάζει» την Ενημέρωση, την Ψυχαγωγία και τον Πολιτισμό τότε μέσα από τα ερτζιανά [ALPHA Radio 88.6 και Λάμψη 105.7 FM] όσο και μέσα από τις εκδόσεις [ΠΕΡΙωΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, Καθημερινή Εφημερίδα ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ], αλλά και το διαδίκτυο [KAVALA POST].

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η «οικογένεια» του Ομίλου Alpha Media Group έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το 2024. Στη λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 15 Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία του Ομίλου επί της οδού Βενιζέλου 79 στην Καβάλα έδωσαν το «παρών» στελέχη, συνεργάτες και φίλοι της επιχείρησης.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως & Θάσου κ. Στέφανος ο οποίος, απευθυνόμενος σε Διοίκηση και προσωπικό της επιχείρησης, ευχήθηκε μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά. «Να βρισκόμαστε πάντα για τα ευχάριστα και τα ανθρώπινα», είπε, στέλνοντας το δικό του προσωπικό μήνυμα για τις δυσκολίες της εποχής.

Την πίτα, που ήταν μιαευγενική προσφορά των καταστημάτων «Χρυσανθίδης» και της ιδιοκτήτριάς τους, Αυγής Χρυσανθίδου, έκοψε ο Διευθυντής του Ομίλου Alpha Media Group Κωνσταντίνος Ι. Τσίγκας. Τυχερός αναδείχθηκε ο δημοσιογράφος Βασίλης Ιωάννου, ο οποίος έτυχε το φλουρί!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση