7ο Γυμνάσιο Καβάλας: Νέες ταμπέλες made of…  1ο ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης

Με την βοήθεια του τρισδιάστατου εκτυπωτή που διαθέτει το σχολείο της Ελευθερούπολης δημιουργήθηκαν πινακίδες στις πόρτες κάθε αίθουσας διδασκαλίας του σχολείου

Το 1ο ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του σχολείου για δημιουργία αριθμημένων πινακίδων που θα τοποθετούνταν στις πόρτες κάθε αίθουσας διδασκαλίας του σχολείου. Με την βοήθεια του τρισδιάστατου εκτυπωτή που διαθέτει και με αρωγό τη δημιουργικότητα και φαντασία των μαθητών του ΕΠΑΛ, εκτυπώθηκαν ταμπέλες οι οποίες αντικατέστησαν τις παλιότερες που υπήρχαν στις αίθουσες του 7ου Γ/Σ Καβάλας και συνέβαλλαν στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου.

Οι μαθητές του σχολείου στα πλαίσια του μαθήματος της Πληροφορικής ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας ενός 3d εκτυπωτή και παρακολούθησαν επιμορφωτικό βίντεο για την τρισδιάστατη εκτύπωση (3D printing).

Φυσικά χρειάστηκε και η συνδρομή της πανταχού παρούσας ομάδας «Τεχνικής Υποστήριξης» του σχολείου μας που αποτελείται από μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και πάντα με κέφι και υπομονή, επιδιορθώνει και μαστορεύει ότι χρειάζεται για να γίνει το κτίριο πιο λειτουργικό και φιλικό για όλους όσους εργάζονται και σπουδάζουν σε αυτό.

«Ευχαριστούμε θερμά το 1ο ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης για την προσφορά του και ελπίζουμε η συνεργασία των δύο σχολείων να συνεχιστεί στο μέλλον με παρόμοιες και άλλες ενέργειες» αναφέρει η ανακοίνωση του 7ου Γυμνασίου Καβάλας.