Πρώτη συνάντηση της χρονιάς για τον Σύλλογο Πελοποννησίων Νομού Καβάλας «Ο Κολοκοτρώνης»

Τα μέλη του Συλλόγου έκοψαν τη βασιλόπιτά τους στην αίθουσα εκδηλώσεων κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Νομού Καβάλας «Ο Κολοκοτρώνης» πραγματοποίησε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024 την κοπή της βασιλόπιτας στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΕΣΠΕΡΙΑ στην Καβάλα.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος και παρέστησαν ο εκπρόσωπος του κοινοβουλίου, βουλευτής Καβάλας, Ιωάννης Πασχαλίδης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας κύριος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, ενώ ο Δήμος Καβάλας εκπροσωπήθηκε, από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτη Μαμτσαδέλη και τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, Αρχέλαο Γρανά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εβριτών Νομού Καβάλας «Ο Έβρος», Στέφανος Μιλτσακάκης, ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, Νίκος Τσιλογεώργης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βύρωνα « Η Μμεταμόρφωση», Ηλίας Βυζικίδης, καθώς και πολυμελής αντιπροσωπεία του Συλλόγου Πελοποννησίων Νομού Ξάνθης «Ο Γέρος του Μωριά», συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου, Βασίλειο Γεωργακόπουλο και το μέλος, Γιώτα Σωτηροπούλου.

Τέλος, ευχές απέστειλαν, ο πρώην υπουργός και μέλος του Συλλόγου, Γεώργιος Καλαντζής και ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης, Θεόδωρος Μαρκόπουλος, οι οποίοι λόγω κωλύματος, δεν κατάφεραν να παραστούν στην εκδήλωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πελοποννησίων ευχαριστεί όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ανανεώνει το ραντεβού με τα μέλη και τους φίλους του, για αρκετές ακόμη δράσεις μέσα στη χρονιά.