Πολύς κόσμος στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «ΠΝΟΗ» για το Παιδί και την Οικογένεια

Κατάμεστη, από μέλη και φίλους του συλλόγου, η αίθουσα του «Παλλάδιου» το μεσημέρι της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου

Την Κυριακή 18-2-2024 το μεσημέρι στο «Παλλάδιο» πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου «ΠΝΟΗ» για το Παιδί και την Οικογένεια, μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλες και φίλους.

Η Πρόεδρος του ΔΣ Ιωάννα Χατζηβαρύτη πλαισιωμένη από τα μέλη του ΔΣ, Νίκη Ανέστη, Ελένη Ψυρούκη, Προδρομία Κοθάλη, Κλημεντίνη Χατζηγιάννη και Έφη Λοϊζά, ξεκίνησε ευχόμενη η νέα χρονιά να είναι καλή και δημιουργική. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας.

Η τυχερή στην μεγάλη πίτα ήταν η Πρόεδρος και στα πιττάκια ήταν το μέλος του ΔΣ Προδρομία Κοθάλη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Μαμτσαδέλης εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Καβάλας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας, Πρόεδροι και μέλη των ΔΣ της Φιλοπτώχου Αδελφότητας, του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ο Αγ. Νέστωρ», του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου, του Νομαρ/κού Συλλόγου ΑΜΕΑ Ν. Καβάλας, της Ένωσης Γυναικών Ελλάδος Παράρτημα Καβάλας και του Κοιν/κού Ινστιτούτου Ενεργών Πολιτών.

«Πολλές ευχαριστίες στους φούρνους Φελλαχίδη γιατί πρόσφεραν τη βασιλόπιτα, στο κοσμηματοπωλείο «Constantinos Jewellery» που πρόσφερε το δώρο για τα πιττάκια και την Στέλλα Ρόκκου Gaia που πρόσφερε το δώρο για την πίτα», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Ακολούθησε ένα πολύ όμορφο γλέντι με ζωντανή μουσική μέχρι το απόγευμα.